ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ Goldsmith

Εμφάνιση όλων των 23 αποτελεσμάτων

Unisex Gold plated ατσάλινο βραχιόλι Goldsmith. Unisex εντυπωσιακό χειροποίητο βραχιόλι για ξεχωριστές εμφανίσεις από δερμάτινο σχοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη νεκροκεφαλή. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
48.00 38.00
Silver Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη άγκυρα τυλιγμένη με σχοινί.Η άγκυρα είναι απο ατσάλι και αγκαλιάζει τον μισό καρπό. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
30.00 24.00
Silver Goldsmith stainless steel hook. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μπλέ χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο ένα ασημί αγκίστρι. Το αγκίστρι είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει, δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
20.00 16.00
Silver anchor brown genuine Leather. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σχοινί σε καφε χρώμα που διακοσμείται από μια ατσάλινη ασημί άγκυρα!  Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Silver anchor black genuine Leather. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε μαύρο χρώμα, που διακοσμείται από μια ασημί ατσάλινη  άγκυρα.Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Silver skull black genuine leather. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από δυο ασημί νεκροκεφαλές! Οι νεκροκεφαλές είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζουν και δεν σκουριάζουν. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Βραχιόλι Κωνσταντινάτο signet steel σε ασημί χρώμα. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
18.00 14.00
Βραχιόλι Κωνσταντινάτο σε τετράγωνη πλακέτα σε ασημί χρώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
18.00 14.00
Βραχιόλι Κωνσταντινάτο signet steel σε ροζ  χρώμα. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
18.00 14.00
Gold Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε καφέ χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη ατσάλινη άγκυρα, που αγκαλιάζει τον μισό καρπό.Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Gold Goldsmith stainless steel anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε καφέ χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη άγκυρα ατσάλινη άγκυρα!Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
24.00 19.00
Black Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Μόντερνο αντρικό χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες της ημέρας, απο καραβόσχοινο σε μπεζ χρώμα που διακοσμείται απο μια μαύρη ατσάλινη άγκυρα τυλιγμένη με σχοινί.Το ατσάλι ειναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγυήση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.  Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Gold Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη ατσάλινη άγκυρα. που αγκαλιάζει τον μισό καρπό.Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Black Goldsmith stainless steel shield. Μοντέρνο αντρικό χειροποίητο βραχιόλι σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια μαύρη ατσάλινη περικεφαλαία. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
24.00 19.00
Gold Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη άγκυρα τυλιγμένη με σχοινί. Η άγκυρα είναι απο ατσάλι και αγκαλιάζει τον μισό καρπό. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
30.00 24.00
Gold Goldsmith stainless steel shield. Μοντέρνο αντρικό χειροποίητο βραχιόλι σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια χρυσή ατσάλινη περικαιφαλαία. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.  Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
24.00 19.00
Gold Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μπλέ χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια ατσάλινη επιχρυσωμένη άγκυρα που αγκαλιάζει τον μισό καρπό. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Gold Goldsmith stainless steel anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες από μαλακό δέρμα  διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη άγκυρα!Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
24.00 19.00
Black Goldsmith stainless steel Helmet. Μοντέρνο χειροποίητο αντρικό βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μπλε χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια μαυρη ατσάλινη περικεφαλαία σπαρτιάτικη. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παραδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
24.00 19.00
Gold Goldsmith stainless steel Helmet. Μοντέρνο χειροποίητο αντρικό βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μπλε χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια χρυσή ατσάλινη περικεφαλαία σπαρτιάτικη. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παραδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
24.00 19.00
Gold anchor brown genuine Leather. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε καφέ χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη άγκυρα!Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Gold anchor black genuine Leather. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη  άγκυρα!Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00
Gold skull black genuine Leather. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από δυο επιχρυσωμένες ατσάλινες νεκροκεφαλές.Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
30.00 24.00

Εμφάνιση όλων των 23 αποτελεσμάτων